top of page

Tuinonderhoud / Aanleg

Om uw tuin in tiptopconditie te houden is het belangrijk uw tuin regelmatig en correct te onderhouden.We onderhouden zowel tuinen in mede-eigendom als bij particulieren. Ook voor de aanleg van uw tuin of terras kan u op Tiptoptuinen een beroep doen.

In het voor/najaar leggen we nieuwe grasmatten aan. Hiervoor beschikken we over professioneel materiaal zoals een billy goat gazonzode snijder of graafmachine bobcat E10 om de oude grasmat eventueel te verwijderen en een zware doch compacte overtopfrees goed om door een tuinpoortje te kunnen. Zo bent u zeker van een geslaagde grasmat. 

Ook kan u uw bestaande gazon een 2e leven geven door het door te zaaien. Wenst u meer informatie hierover neem gerust met ons contact en bekijk onze foto's via de menubalk.

Tuinonderhoud

Een proper onderhouden tuin geeft een gevoel van rust. Voor het onderhoud van uw tuin zoals het scheren van uw heggen, onkruid wieden, uw gras maaien/voeden/onkruidvrij houden bent u bij Jan Van den Spiegel aan het juiste adres. Ook sta ik u bij met advies en tips zodat uw tuin in topconditie blijft.

Tuinaanleg

Wens je uw tuin (opnieuw) aan te leggen of hebt u vragen over de aanleg van een afsluiting of terras dan kan u mij contacteren. We maken de nodige tijd vrij om u met goede raad bij te staan. De juiste keuze van materialen en inplanting zijn essentieel. Ik denk samen met u mee naar de juiste oplossing voor ieders budget.

IMG_6769.jpeg

Ook kunnen we u van dienst zijn voor de volgende werken: 

 

- Leggen van een tuinpad of terras;

- Aanplantingen;

- Plaatsen van een afsluiting (plankenschermen, aluminium of hout);

- Boomschors voorzien als afwerking van onze aanleg;

- enz.

Jan Bobcat.jpg
Klinkers waalformaat.jpg
bottom of page